Nyheder løbende om Erhvervshuset Samspillet

Indvielse af Erhvervshus, Samspillet blev afholdt d. 28. maj 2021.

På trods af corona restriktionernes begrænsning til maks. 100 deltagere, blev indvielsen af Samspillet en festlig affære. Hvor bl.a. Samspillets kantineoperatør Jacob Loop leverede lækre kanapéer, Musicon Mikrobryggeri beliggende på containerstriben delte ud af deres fadøl og ellers var der masser af rosevin, sodavand, vand m.m. til ganen.

Direktør Michael Willaume Andersen fra Udviklingsselskabet INDFALDET ApS bød kort velkommen, inden han overlod talerstolen til Borgmester Tomas Breddam. Borgmesteren holdt en tale om hvor meget området havde udviklet sig, og hvor meget der ikke mindst er sket med Erhvervshuset siden han var deltagende til 1. spadestik – efterfølgende afslørede Borgmesteren kunstneren Christian Lemmerz store maleri i grafisk beton på NV-facaden på bedste manér med et ordentligt brøl fra et signalhorn.

Kunstneren Christian Lemmerz trådte op på talerstolen efterfølgende, og fortalte om hans vision og tanker med kunstværket, der er en punkrocker iført corona mundbind. Det er en tid som vi alle vil se tilbage på og mindes, også om mange år. Kunstværket er blevet genskabt inde i erhvervshuset af graffitimaleren Don John, hvor man kan se kunstværket close-up.

Henrik Nielsen som er salgs- og udviklingsdirektør for JN-byggeri, og ligeledes én ud de tre bygherrer fortalte om det gode og stærke samarbejde i hele processen. Til sidst rundede Michael Willaume Andersen talerrækken af med en tak til alle involverede og inviterede alle gæsterne med ind på en rundvisning i hele huset.

 

1. spadestik blev taget d. 14 februar 2020, hvor bl.a. borgmesteren Tom Breddam var deltagende og holdte tale. 

 

Udviklingsselskabet Dan Mark Ejendomme Udvikling A/S Direktør Michael Willaume Andersen holdte tale, om visionen bag Erhvervshuset samt kunsten som skal pryde NV facaderne, hvor kunstneren Christian Lemmerz blev præsenteret.

Salgs- og udviklingsdirektør Henrik Nielsen fra JN-Group, som også er totalentreprenører på Erhvervshuset fortalte om byggeprocessen.

Læs artiklen
Læs pressemeddelelsen