Vækstfabrikken Roskilde flytter ind på 1. salen, i den østlige del. 

Vækstfabrikken er et inspirerende iværksættermiljø, der hjælper lokale ambitiøse iværksættere fra a til b. Vi er til for at samle den næste generation af individer og startups, der vil gøre en positiv forskel og vækste virksomheden for alvor. Vækstfabrikkerne er for dig, som har store ambitioner for din startup og et ønske om at være en del af et lokalt innovativt iværksættercommunity.

Du bliver en del af et fællesskab og lokalt netværk, der giver adgang til de bedste sparringspartnere, forretningsudviklere, samarbejdspartnere og kunder. Samtidig bliver du en del af Roskildes kreative bydel – Musicon – et netværk, som består af kreative aktører, iværksættere, forretningsdrivende, workshoplokaler og meget mere.

Læs mere om Vækstfabrikken

Alpha Akustik flytter ind på 1. salen mod Rabaldertræde. 

Alpha Akustik har været på banen siden 1999, og er i dag en af landets førende støjdæmpningsvirksomheder.

Alpha Akustik støjdæmper i alle former for bygninger – alt fra foredragssale, flyhangarer, storrumskontorer og skolefritidsordninger. De bruger deres egne kontorer som showroom, så deres kunder kan se de forskellige type muligheder de tilbyder.

Læs mere om Alpha Akustik

Spring Nordic flytter ind på 1. salen mod Rabaldertræde. 

Fonden Spring Nordic understøtter bæredygtig udvikling, ansvarlig vækst og skabelse af danske arbejdspladser. Det gør vi gennem aktive og tålmodige investeringer i virksomheder med fokus på bæredygtige løsninger og et uforløst vækstpotentiale.

 

Læs mere om Spring Nordic

BDO – statsaut. Revisionsaktieselskab flytter ind på 2. salen og overtager hele etagen. 

BDO’s Roskilde afdeling flytter ind på 2. salen i sommeren 2021. BDO er blandt landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, som dækker hele Danmark med over 30 kontorer. BDO’s specialister og rådgivere er en del af det globale BDO-netværk. Som giver deres kunder direkte adgang til ekspertviden om forhold uden for de danske grænser

Læs mere om BDO

 

3. sal – OJ Rådgivende Ingeniører

Det landsdækkende rådgivende ingeniørfirma, OJ Rådgivende Ingeniører, har siden sommeren 2021 boet på 3. sal i Erhvervshuset Samspillet.

Virksomheden blev grundlagt i 1946 og er i dag en af Danmarks største partnerejede rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 300 ansatte på 10 kontorer på tværs af landet.

OJ Rådgivende Ingeniører har fokus på rådgivning i øjenhøjde og arbejder tæt sammen med både private og offentlige bygherrer om projekter af alle størrelser, lige fra alment boligbyggeri, skoler, stadionanlæg til store komplekse byggerier inden for industrien eller sundhedssektoren.

Læs mere om Oluf Jørgensen A/S

Roskilde Festival Gruppen flytter ind på 4. salen og overtager hele etagen. 

Roskilde Festival-gruppen er en samlende betegnelse for Foreningen Roskilde Festival, Fonden Roskilde Festival og Roskilde Kulturservice A/S. Uanset om vi selv laver festival eller hjælper vores omverden med rådgivning, eventsikkerhed, oplevelsesdesign, projektledelse eller logistik, er vores ambition den samme: Vi vil udvikle åbne og engagerende fællesskaber, der flytter mennesker gennem musik, kunst, bæredygtighed og aktiv deltagelse.

Bag alt, hvad vi foretager os, ligger vores overordnede formål om at støtte humanitært, almennyttigt og kulturelt arbejde med særligt fokus på børn og unge. Siden 1972 har Roskilde Festival-gruppen genereret mere end 410 millioner til disse formål.

Læs mere om Roskilde Festival Gruppen

Momentum Energy koncernen flytter ind på 5. salen og overtager hele etagen.

Koncernen, har aktiviteter inden for udvikling, forvaltning og formidling af større kommercielle solanlæg og vindmøller i Europa, hovedkontoret er på Københavnsvej 81 i Roskilde samt kontorer i Århus (DK), Göteborg (SE), Bremen (DE), Flensburg (DE) og Hamburg (DE), og har blandt andet pensionskasser, større internationale institutionelle samt private investorer, blandt sine kunder.

Selskabet ønsker at understøtter koncernens fortsatte vækstrejse ved at være en del af det kreative område på Musicon.

Læs mere om Momentum Gruppen A/S