Alt om byggeriet

Erhvervshuset Samspillet er en flerbrugerejendom beliggende i det levende, kreative, musikalske og mangfoldige Musicon. Samspillet har 6 etager fordelt over 4.842,00 m2, med diverse tagterrasser, altaner på alle etager, åbne miljøer og terrasse i stueetagen hvor frokosten kan nydes eller kundemøder kan holdes.

Visionen er at bidrage med en stor og flot arkitekttegnet flerbrugerejendom med større og mindre erhvervslejere, som sammen vil give en god dynamik og liv i huset og området. Ejendommen er fuldt udlejet.

Designet, materialerne og ikke mindst kunsten som pryder NV facaderne, er der kræset ekstraordinært ved, da det er vigtigt at være en del af det unikke miljø, hvor man skiller sig ud – men hvor der samtidigt er et stort fællesskab.

Det udvendige udtryk er allerede i gang med at pryde NV-facaderne nu, hvor Christian Lemmerz er kunstneren bag. Vil du vide mere om denne berømte kunstner, tryk på dette link.

Læs mere om Christian Lemmerz

Udover det kunstneriske bidrag til facaden, vil der være store glasfacader mod Rabalderstræde, på stueetagen og dele af 1. etagen – hvilket vil skabe en åben og imødekommende atmosfære for lejerne og ikke mindst deres kunder, og selvfølgelig forbipasserende.

Ejendomme er alt andet end simpel, og vil variere imellem større og mindre glaspartier, forskellige metalliske plader som vil skabe en god rytmisk variation, som øger Samspillets
interessante og enestående udtryk i sin helhed. Øverst i midten af hele bygningen, vil et stort atrium af glas bevare det naturlige lys ned igennem hele ejendommen og skabe et åbent og
rummeligt miljø for alle inde i bygningen.

Fælles for erhvervslejere

  • Fælles mødecenter i stueetagen
  • Fælles kantine med inden- og udendørs spiseplads
  • Omklædning med badefaciliteter
  • Ud- og indvendig cykelparkering
  • Stor fælles tagterrasse på 5. sal.

Afstand til Roskilde station er 2 km, hvor både cykel- og gåafstand er overskueligt, alternativt er der buslinjer som kører med korte mellemrum. Se mere under ”Musicon”.

Februar 2022 – Fuldt udlejet 

Erhvervshuset Samspillet er fuldt udlejer, og lejerne er kommet godt på plads. Huset emmer af en masse god energi og liv som vi håbede. Vi har nu fornøjelse af at byde Roskilde Festivalen velkommen til Samspillet, de har lejet hele 4. salen og er i fuld gang med at indrette deres nye lokaler.

Følg udviklingen

Maj 2021 – Indvielse af Erhvervshus

På trods af corona restriktionernes begrænsning til maks. 100 deltagere, blev indvielsen af Samspillet en festlig affære.

Direktør Michael Willaume Andersen fra Udviklingsselskabet INDFALDET ApS bød kort velkommen, inden han overlod talerstolen til Borgmester Tomas Breddam. Borgmesteren holdt en tale om hvor meget området havde udviklet sig, og hvor meget der ikke mindst er sket med Erhvervshuset siden han var deltagende til 1. spadestik.

Kunstneren Christian Lemmerz trådte op på talerstolen efterfølgende, og fortalte om hans vision og tanker med kunstværket, der er en punkrocker iført corona mundbind. Det er en tid som vi alle vil se tilbage på og mindes, også om mange år. Kunstværket er blevet genskabt inde i erhvervshuset af graffitimaleren Don John, hvor man kan se kunstværket close-up.

Henrik Nielsen som er salgs- og udviklingsdirektør for JN-byggeri, og ligeledes én ud de tre bygherrer fortalte om det gode og stærke samarbejde i hele processen. Til sidst rundede Michael Willaume Andersen talerrækken af med en tak til alle involverede og inviterede alle gæsterne med ind på en rundvisning i hele huset.

April 2021

EL, VENT, VVS og BRAND/ADK er i gang med fortrådning og opsætning af sidst køledele og detektorer.

Indvendig aptering i form af gipsvægge, skørter/overvægge, Troldtekt lofter og fliser på bad og i køkken er i gang er 95% afsluttet. Designgulve ved ugens udgang færdige behandlet på alle etage, dog undtaget i stueplan ved atrium og lejemålet mod nordvest.

Udvendig er alt overpap afsluttet på tag og tagterrasser.
Underlag til vandrette aluminium bånd er opsat og afslutningsbånd er i gang med at bliver monteret. Tagterrasser pågår med strøer og træbeklædning.

Anrettekøkkenet i stueetage opsættes i uge 15.

Marts 2021 

EL, VENT, VVS og BRAND/ADK er i gang med fortrådning og opsætning af køle dele.

Indvendig aptering i form af gipsvægge, skørter/overvægge, Troldtekt lofter og fliser på bad og i køkken er i gang. Ligeledes er de første Designgulve ved ugens udgang færdige behandlet (5 + 4 sal). Maler og murer er i fuldgang, således de første fliser er fuget og første gang maling er netop påført de første vægge

Ellers som i februar opdatering, er udvendig overpap afsluttet på tag over 5. sal og overpap på tagterrasser er i gang. Underlag til vandrette aluminium bånd er i gang og prøve på det vandrette bånd er opsat 9/2.

Kommende arbejder er udvendig aluminium bånd, indvendig aluminium bånd i atrium, glasvægge og gulvbelægning i anrettekøkkenet.

Februar 2021,

EL, VENT, VVS og BRAND/ADK er i gang med fortrådning og opsætning af køle dele.

Indvendig aptering i form af gips vægge, skørter/overvægge, Troldtekt lofter og fliser på bad og i køkken er i gang.

Udvendig er overpap afsluttet på tag over 5 sal og overpap på tagterrasser er i gang. Underlag til vandrette aluminium bånd er i gang og prøve på det vandrette bånd er opsat 9/2.

Kommende arbejder er maler, glasvægge og Design gulv, som opstarter indenfor de næse 2-4 uger.

Januar 2021, status er, at tidsplanen og indvendig aptering og udvendig lukning følges rigtig fint ad.

Gulve på alle etager er støbte.

EL, VENT, VVS og BRAND/ADK er i gang med fortrådning og opsætning af køle dele.

Indvendig aptering i form af gips vægge, skørter/overvægge og porebeton vægge er i gang.

Udvendig isolering og tagpap er afsluttet, tagterrasser og murekroner er i gang. Underlag til vandrette aluminium bånd er i gang.

December 2020, erhvervshuset er ved at blive lukket ved taget og ved alle vinduerne. Derudover er der ved at blive installeret: VVS, el og ventilation.

Vi følger tidsplanen, og udover installation af VVS, El m.m. er JN Construction i fuld gang med at lave gulve på alle etager, hvor efter indvendig aptering pågår.

November 2020, erhvervshuset er nu lukket med vinduer på samtlige etager, undtaget vinduerne øverst i atriummet.

Desværre var november den måned,  hvor Bygherrerne ville have et stort offentligt rejsegilde for bl.a. lejerne – men grundet COVID-19 måtte arrangementet aflyses grundet de nye restriktioner udmeldt fredag d. 23 oktober 2020.

I stedet inviteres lejerne enkeltvis til en rundvisning med deres virksomhed, så de stadig får lov til at følge med i processen og se hvor meget erhvervshuset konstant er i udvikling.

September 2020 alle etagerne er nu blevet stablet og etableret her i slutningen af uge 41. Nu skal istandsættelsen påbegyndes og huset skal “samles”.

Juni 2020 stueetagen er ved at blive etableret sammen med 1. salen.

Marts 2020 fundamentet er ved at blive etableret og byggeriet er kommet godt i gang.

Billederne fra februar 2020 er stemningsbilleder taget fra vores 1. spadestik, hvor Borgmester Tomas Breddam deltog og holdt en flot tale, Michael Willaume som er direktør for Udviklingsselskabet INDFALDET ApS holdt en tale, Henrik Nielsen fra JN Group, som er totalentreprenør på projektet holdt en tale og Christian Lemmerz, som står for den ”hemmelige” kunst indtil indflytningsdagen, de forskellige lejere var deltagende og mange fl.