Christian Lemmerz

Christian Lemmerz fra 1959 er en tysk-dansk billedkunstner; uddannet ved kunstakademiet i Carrara i Italien 1978-82 og kunstakademiet i København 1983-88.

I snart fire årtier har Christian Lemmerz kredset om de store eksistentialistiske spørgsmål og har igennem sin lange karriere bl.a. beskæftiget sig med en lang række medier, men især inden for skulptur- og installationskunsten. Lemmerz har skabt værker, der overskrider tabuer og giver form til de mest dystre sider af den menneskelige natur.

Læs mere om Christian Lemmerz

Christian Lemmerz er en meget anerkendt kunstner, som Udviklingsselskabet INDFALDET ApS er meget beæret over at Samspillet skal bære Christian Lemmerz kunst og ikke
mindst, at skulle præsentere det endelige resultat for hele Musicon-bydelen og ikke mindst de spændte lejere, som flytter ind i sommeren 2021.

Christian Lemmerz’ tanker ved at skulle udsmykke et mere utraditionelt lærred – nemlig 200-300 m2 beton på Samspillet NV-facade;

”Jamen det gør det interessant, fordi gennem tegning – som ligger meget præcist, som et genkendeligt motiv – og så arkitekturen der bryder tegningen og så kommer der sådan et mærkeligt samspil mellem æstetiske og det flydende… Jeg vil gerne have nogle ting der kan spille op til Rockmuseet, så egentlig er grundtanken med den tegning skulle være at den skulle være ligesom en stor guitarsolo…”